Samarbeid

SAMARBEID

MARENS BAKERI

Vårt samarbeid med Marens Bakeri gir oss muligheten til å servere våre kunder et variert utvalg kaker til dessert og kaffe. Som en bonus er det både givende og inspirerende å få samarbeide med en så positiv bedrift.

Marens Bakeri er et håndverksbakeri på Inderøya. De har all slags bakst til hverdag og fest. I tillegg til hoved bakeriet har de en egen glutenfri avdeling. Marens bakeri er en del av VIDU AS. En bedrift som leverer arbeidsrettede tjenester og hjelper folk i arbeid. Bedriften eies av Snåsa, Verran, Steinkjer og Inderøy kommune. Selskapets formål er å tilby arbeidsinkludering på relevante arenaer som styrker personens muligheter for verdsatt sosial rolle.

Marensbakeri

GARNVIKS RØKERI

Garnviks Røkeri leverer blant annet røkt/varmrøkt laks og ørret.

Både laks og ørret går igjennom en streng kvalitetskontroll før produksjon. Fisken blir sukkersaltet (blanding som er komponert) i kasser. Dette gjør at all god lake blir tatt vare på, og blir liggende rundt fisken til den er ferdig saltet. Etter en periode liggende i denne salt/sukker blandingen, inklusiv laken, blir fisken skyllet godt i rennende kaldt vann. Deretter legges/henges den til tørking. Når så fisken er tørr nok – settes den til røyking.

Fisken blir røkt av en egenkomponert flisblanding av bøk og gran.  Til slutt tilsettes den einer. Dette gir en unik god røyksmak av fisken, som er deres kjennemerke!

røykalaks 2 uredigert

MIKKELHAUG

Mikkelhaug er et firma som driver produksjon av epler og andre frukter til foredling på et lite småbruk på Levanger.

Firmaet ble startet av Einar Skjetnemark for ca 10-12 år siden, da sto han først i et gammelt ku-fjøs, i ettertid er fjøset revet, og det er bygd et profesjonelt foredlingsanlegg.

Pr i dag er det ca 4000 epletrær, 500 solbærbusker, 300 rabarbraplanter på gården. Det vi ikke har kjøper vi inn av for eksempel alminnelige folk som har en busk eller to i hagen.

Mikkelhaug

INNHERREDSBAKERIET

På våre bakerier vil du bli møtt med et bredt utvalg av bakervarer – vi har alt fra enkel brødbakst og lunsjretter, til de flotteste bryllupskaker. På Innherredsbakeriet er vi spesielt opptatt av at alle våre produkter skal være av høy kvalitet og tilgjengelig for våre kunder hver eneste dag. Derfor er du garantert nybakte brødvarer og deilig kaffe fra klokken 09.00 om morgenen i alle våre kafeer.

Mat med brød

WEBSTYLISTEN

Webstylisten AS har driftet nettsiden og våre sosiale medier siden oppstart for flere år tilbake. Webstylisten leverer datautstyr, datatjenester og webløsninger primært i Verdal men også over hele landet.

Unike nettsider og totale tjenester fra Webstylisten AS